Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Dagbesteding

Wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen? Wilt u onder de mensen blijven, samen koffie drinken, bewegen, spelletjes doen, maaltijden bereiden, maaltijden nuttigen of de krant lezen? Met onze dagbesteding bieden we ondersteuning aan ouderen en hun mantelzorgers in het behouden van hun zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl.

Dagbesteding van Het Anker Zorg in Almelo helpt u zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Met onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers bij Het Ankerzorg kunt u meedoen aan activiteiten die wij organiseren. Deze zijn afgestemd op de wensen van onze cliënten. Naast koffie en thee verzorgen wij uiteraard ook voor wat lekkers, koude en warme maaltijden. Persoonlijke aandacht en een goede sfeer vinden wij zeer belangrijk. Ook organiseren wij leuke uitstapjes.

Geïnteresseerd?

Neem contact op