Over ons

Wij zijn Het Anker Zorg. Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie in Almelo en sinds kort ook in Zwolle en omgeving. We bieden persoonlijk zorg, dagbesteding, begeleiding en huishoudelijke hulp aan mensen die om wat voor reden dan ook, niet meer zelf de regie kunnen houden in huis en eigen omgeving. 

Veel mensen die thuiszorg ontvangen, hebben ook een of meerdere mantelzorgers. Zij vervullen een belangrijke rol in het leven van cliënten en willen betrokken zijn bij plannen en uitvoeren van de zorg aan hun naasten. Wij zijn graag betrokken samen met de Mantelzorgers en beschouwen hen daarnaast zeer zeker als partner in zorg, medezorgverlener. Tijdens de zorgverlening hebben de medewerkers en verantwoordelijke veel contact met de mantelzorger en erkennen ook de belangrijke rol die de mantelzorger vervult.

Het Anker Zorg levert zorg, verpleging, huishoudelijke hulp, dagbesteding en begeleiding. Deze diensten worden geboden door goed opgeleid personeel met ruime werkervaring en kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast beheerst ons personeel ook verschillende talen. Deze mensen werken met plezier, hebben een hart voor de zorg en willen elke dag het beste voor onze klant(en): Daarom krijgt u van ons hetzelfde gezicht, daar houden wij van.

Onze missie

Wij verlenen kwalitatief goede zorg en bemiddelen in een samenleving waarin steeds meer ouderen, chronisch zieken en mensen met beperkingen in de moeilijkheden komen te staan. Ondanks de bezuinigingen en het veranderende beleid proberen wij ons vast te houden aan ons beeld van goede zorgverlening. Onze missie is zorgen voor verantwoorde zorg, veiligheid en geborgenheid in eigen vertrouwde omgeving en het zelfredzaamheid vergroten en/of behouden.

 

Onze visie

Onze missie binnen Het Anker Zorg is dat u zelfredzaam wordt en/of blijft, en zo lang mogelijk in uw huis en vertrouwde omgeving kunt blijven.

We heten u van harte welkom bij Het Anker Zorg.

Het team van Het Anker Zorg